Voornaam:
Emailadres:
Hoe kies je nou de juiste hypotheek, 
ZONDER dat het je teveel frustratie, tijd en vooral teveel geld kost? 
Een huis kopen?
Op Funda heb je misschien al leuke huizen gezien. Je bent helemaal enthousiast. Maar..... hoe werkt dat nou eigenlijk met de hypotheek enzo? Je hebt hypotheekadvies nodig. Wat komt er allemaal bij kijken? En waar moet je op letten? 

Je zoekt op verschillende websites naar informatie, je berekent misschien online wat je maximale hypotheek zou kunnen zijn.  

"Zou dit echt kloppen.......?" vraag je jezelf af? 

Na een paar uur op internet gespeurd te hebben, besef je dat je nog geen steek verder bent. En.... heel eerlijk? Je bent er eigenlijk al helemaal klaar mee. Een huis kopen is leuk, maar die hypotheek uitzoeken.... pffff!
Herken jij dit?
"Welke bank heeft nu écht de beste hypotheek voor mij?"

"Ik heb geen zin en tijd om dat allemaal zelf uit te zoeken"

"Het is allemaal zo complex, ik heb er gewoon te weinig verstand van"

"Mijn eigen bank verkoopt alleen maar zijn eigen hypotheek. Hoe weet ik nou of ik wel de juiste keuze maak... Er zijn zoveel banken om te vergelijken..."

"Ik zou eigenlijk iemand willen die gewoon alles van A tot Z voor me regelt, maar wie is betrouwbaar en goed?"

Herkenbaar? Je bent zeker niet de enige! Veel mensen zijn hier onzeker over. Wij begrijpen dat als geen ander. 

Een hypotheek afsluiten is meer dan alleen een zak met geld lenen.  Een goed hypotheekadvies omvat veel meer dan kijken welke bank de laagste rente heeft. 

Maar.... waar moet je beginnen?

 Vraag Je Gratis Checklist Aan! 
"Het Geheim van Goed Hypotheekadvies"
Na het lezen van de checklist 
weet je:
  • Waar je op moet letten bij de keuze van een hypotheekadviseur
  • Waarom een hypotheek van je eigen bank vaak te duur is 
  • Waarom je niet alleen naar de hypotheekrente moet kijken 
  • Wat het verschil is tussen een adviseur en een verkoper 
  •  Waarom wij niet van stropdassen houden ;-)
"Wist je dat er in Nederland ruim 36 verschillende hypotheekverstrekkers zijn, die allemaal hun eigen rentes, regels en voorwaarden hebben?"
Wat anderen over ons zeggen?
Ron
Aankoop woning
(particulier)
Ik was eerst sceptisch, omdat ik al met een adviseur van de bank en met een andere hypotheekadviseur gesproken had die gunstiger in prijs leken. Echter na de eerste paar minuten in het gesprek met de adviseur werd mij wel duidelijk dat ze veel meer kennis van zaken had dan de twee adviseurs bij elkaar. 

Een goed advies levert zich zeer zeker op. Ze is prettig in het gesprek en zeer kundig en beperkt zich niet alleen tot de hypotheek maar kijkt ook naar de situatie en behoefte. Alle aspecten worden benoemt en duidelijk uitgelegd. Goed bereikbaar en een handig digitaal dossier waar je alles kunt terugvinden en laatste stand van zaken kunt zien. 

Ik zou het aan een ieder aanbevelen!
Yvonne
Hypotheek oversluiten
Nadat wij onze vorige hypotheekadviseur al tweemaal om advies hadden gevraagd en een reactie uitbleef op aanraden van bekenden aangeklopt bij deze adviseur. Er werd meteen actie ondernomen en een afspraak volgende heel snel. 

Zij heeft ons van een duidelijk en goed hypotheekadvies voorzien. Niet iedereen heeft evenveel verstand van hypotheken dus zo een duidelijk en helder advies was een verademing. De adviseur is toegankelijk en reageert snel. 

Erg tevreden. Normaal gesproken is er altijd wel iets voor verbetering vatbaar, maar wij kunnen eigenlijk niets bedenken.
Joyce
Aankoop woning 
(Zelfstandigen)
We waren een 'complex maatwerk'-geval en we konden aan alles merken dat de adviseur hard voor ons aan het strijden was om een nieuwe hypotheek (en daarmee ons nieuwe huis) mogelijk te maken. En het is gelukt! Onder gunstige voorwaarden en met lage maandlasten. 

Super tevreden!
Fiona
Aankoop woning
(particulier)
Wij zijn heel blij met onze keuze voor ZondagAdvies. Onze financiele startsituatie was complex, maar het kantoor bracht alles samen tot één overzichtelijk geheel. 

Zij waarschuwden ons meerdere malen voor mogelijke knelpunten, zoals de gevolgen voor ons als starter + doorstromer, maar ook het risico op een A, B, C constructie bij de koop van ons huis. Wij hadden continu het gevoel dat zij alle zorgen uit onze handen namen, alles voor ons in de gaten hielden en onze belangen behartigden tijdens het traject. 

Zij hebben ons stap voor stap begeleid. De digitale ondersteuning door middels van de map met documentopslag en de weergave van het traject bovenaan elke e-mail waren ook heel fijn! 

Ik raad iedereen aan voor Zondagadvies te gaan, zelf hadden wij nooit kunnen bedenken wat zij uiteindelijk voor ons hebben geregeld en dat scheelt ons naast een hoop geruststelling ook veel geld.
 Meer reviews lezen? 
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
GRATIS Checklist
Het Geheim Van Goed Hypotheekadvies!
Meld je kosteloos aan en ontvang je checklist 
De checklist is helemaal kosteloos. Wij hopen dat deze informatie jou gaat helpen in je voorbereiding en om uiteindelijk een goede keuze te maken.
Wij houden ook niet van spam en we beloven dat we zorgvuldig met jouw gegevens omgaan en deze nooit zullen verkopen. Om de checklist te ontvangen ga je akkoord met onze privacyverklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Je kunt op ieder gewenst moment weer afmelden voor onze berichten.   

100% Waarde, 100% Privacy, 0% Spam
Geen wachttijd, altijd snel een afspraak
Al meer dan 30 jaar betrouwbaar en onafhankelijk advies
Je eigen Digimap om de voortgang van je dossier te volgen
Alles onder één dak goed en snel geregeld. 
Hypotheek, verzekeringen en RegioBank


Waardenburglaan 26
4006 ET  TIEL
T:
(0344) 652024
hypotheken@zondagadvies.nlCopyright © 2018 I ZondagAdvies I All Rights Reserved